PSICOLOGIA INFANTIL I FAMILIAR

Centre de Salut Holos

Sovint, fer de pare o mare és una de les tasques més difícils. Els fills ens treuen el millor de nosaltres mateixos però també el pitjor. Tots intentem fer-ho de la millor manera possible i invertir totes les nostres energies. A vegades, però, no és suficient i necessitem un professional que ens ajudi a resoldre dubtes, angoixes, i trobar solucions: una recepta feta exclusivament per al nostre nen i per al nostre tipus de família.

Dirigit a

•    Ajudar al fill, família i escola.
T’oferim un espai terapèutic per al teu fill i per a la teva família, on trobaràs l’ajuda que busques com a pare o mare i desvetllarem l’originalitat del teu fill. Al llarg del seu procés de desenvolupament, el nen es mou dins del context familiar, però també en el context escolar i del seu grup d’iguals (els amics i els companys). I aquestes relacions poden generar sofriment, problemes de comunicació i angoixes que haurà de superar i aprendre a afrontar. 

•    Dificultats específiques
Altres vegades, les dificultats sorgeixen com a conseqüència de determinats trastorns, síndromes o malalties TEA (trastorn espectro autista), TDA-H (trastorn dèficit d’atenció amb hiperactivitat), TCA 
(trastorn comportament alimentari), Síndrome de Down, sordesa, diabetis ... i cal treballar amb instruments i eines que possibilitin la seva felicitat, la seva autonomia i la seva capacitat d’integració en els contextos on es mou i on haurà de moure’s en el futur. 

•    En la adolescència.
Acostumen a presentar situacions noves. És el moment en el que els nostres fills construeixen la seva identitat. Ells busquen i investiguen, ens jutgen i ens posen a prova. I tots junts, pares i fills, ens podem sentir envaïts per la inseguretat, els dubtes i la sensació de que les coses no funcionen, que ho hem fet malament i que estem en un carrer sense sortida. És una oportunitat per a conèixer millor i per a aprendre a respectar la idiosincràsia dels nostres fills. 

Ansietat i estrés. L' experiència de Marta

Quan vaig arribar a la consulta de psicologia del Jordi Mauri tenia molta ansietat i em costava molt concentrar-me en feines del dia a dia. Va ser un gran alleujament veure que a la consulta, el Jordi va anar posant ordre a les meves preocupacions. Les sessions no consistien només a parlar amb el terapeuta.

Amb el mètode de la kinesiologia especialitzada es va eliminar l’estrès que jo sentia en diverses situacions en les que em quedava paralitzada. Conèixer la kinesiologia va ser un abans i un després perquè vaig entendre que l’estrès i l’ansietat es podien eliminar definitivament. També vaig aprendre a desidentificar-me de les emocions i patrons negatius, a mirar-me’ls des de fora i així poder estar més a prop de solucionar-los. A les sessions, el Jordi em va explicar conceptes i exercicis de PNL, constel·lacions familiars, enneagrama, meditació, que em van ser molt útils i que encara utilitzo.

Ara, quan travesso un moment difícil, de vegades encara em sento ansiosa però de seguida recorro a allò que vaig aprendre a l’Holos i ho poso en pràctica. Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. ​​​​​​​

Marta

Emocions, kinesiologia. L' experiència de Eva

A la consulta amb Jordi Mauri actualment estic treballant les causes emocionals que van portar a emmalaltir la meva glàndula tiroide.

Fins al moment he trobat relacions causa-efecte en la forma de relacionar-me amb mi mateixa i amb els altres, i estic descobrint els canvis que he de fer al respecte per tornar a l'equilibri, ajudada per la gran professionalitat de Jordi, que a més de Psicòleg és Kinesiòleg . La seva gran destresa i el profund coneixement que té a les dues disciplines em faciliten enormement l'avanç en la teràpia.

A més, la seva forma de treballar m'ajuda a organitzar millor el meu pensament i establir prioritats clares en els objectius de treball, i així puc anar aconseguint els objectius que em marco a un ritme que puc assumir, de forma còmoda i sentint-me acompanyada per ell en aquest procés.
​​​​​​​

Eva

A càrrec de


Testimonis dels nostres pacients de psicologia

Beneficis

A través de successives sessions i assessorament professional, es realitzen nous aprenentatges, s’apliquen noves dinàmiques, adaptades a cada família i situació, a nivell personal i familiar que faciliten la resolució dels conflictes i obren un nou ventall de possibilitats a nivell de comunicació, relació i benestar.  

Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR