CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Centre de Salut Holos

Bert Hellinger fa una gran aportació al explicar-nos com l'Amor creix i floreix en la família dins d'un ordre. Cada membre de la família o del sistema té un lloc de dignitat i respecte.

Les constel·lacions familiars posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb el seu sistema familiar on existeixen profunds vincles d'amor i lleialtat. Si un membre del sistema deixa assumptes sense "resoldre", és probable que algú de la propera generació, intenti resoldre de manera totalment inconscient.

En aquest treball es manifesten les forces conflictives que actuen en el sistema. La presa de consciència de les dinàmiques i implicacions, porta a comprendre els "Ordres de l'amor" i a generar solucions que aporten pau i benestar als membres de la família.


Dirigit a

A les persones que vulguin treballar assumptes problemàtics de la seva vida, ja sigui de naturalesa relacional i familiar (parella, pares-fills, germans, etc.) o bé malalties, perdudes i dols, comportaments difícils, guions i pautes repetitives.

Interessa també a persones que es dediquen a professions d'ajuda. Terapeutes, psicòlegs, metges, educadors, assistents socials ...

Per últim interessa a tota persona amb afany d'augmentar la comprensió de si mateixa i de les seves relacions vitals.
  Les persones que fan la seva constel·lació, es trien durant el taller entre les que ho demanen.Aquest és el primer camí cap a la felicitat: mantenir la connexió amb les nostres arrels, estendre'ns i ser feliços des d'allà. La gran felicitat està d'acord amb la vida.

Bert Helinger

Ansietat i estrés. L' experiència de Marta

Quan vaig arribar a la consulta de psicologia del Jordi Mauri tenia molta ansietat i em costava molt concentrar-me en feines del dia a dia. Va ser un gran alleujament veure que a la consulta, el Jordi va anar posant ordre a les meves preocupacions. Les sessions no consistien només a parlar amb el terapeuta.

Amb el mètode de la kinesiologia especialitzada es va eliminar l’estrès que jo sentia en diverses situacions en les que em quedava paralitzada. Conèixer la kinesiologia va ser un abans i un després perquè vaig entendre que l’estrès i l’ansietat es podien eliminar definitivament. També vaig aprendre a desidentificar-me de les emocions i patrons negatius, a mirar-me’ls des de fora i així poder estar més a prop de solucionar-los. A les sessions, el Jordi em va explicar conceptes i exercicis de PNL, constel·lacions familiars, enneagrama, meditació, que em van ser molt útils i que encara utilitzo.

Ara, quan travesso un moment difícil, de vegades encara em sento ansiosa però de seguida recorro a allò que vaig aprendre a l’Holos i ho poso en pràctica. Anar a la consulta de psicoteràpia individual va ser una inversió que ha fet que visqui una vida mes plena i més tranquil·la. ​​​​​​​

Marta

Emocions, kinesiologia. L' experiència de Eva

A la consulta amb Jordi Mauri actualment estic treballant les causes emocionals que van portar a emmalaltir la meva glàndula tiroide.

Fins al moment he trobat relacions causa-efecte en la forma de relacionar-me amb mi mateixa i amb els altres, i estic descobrint els canvis que he de fer al respecte per tornar a l'equilibri, ajudada per la gran professionalitat de Jordi, que a més de Psicòleg és Kinesiòleg . La seva gran destresa i el profund coneixement que té a les dues disciplines em faciliten enormement l'avanç en la teràpia.

A més, la seva forma de treballar m'ajuda a organitzar millor el meu pensament i establir prioritats clares en els objectius de treball, i així puc anar aconseguint els objectius que em marco a un ritme que puc assumir, de forma còmoda i sentint-me acompanyada per ell en aquest procés.
​​​​​​​

Eva

Testimonis dels nostres pacients de psicologia

Beneficis

La participació en un taller, bé fent el mateix treball, bé fent de representant, no ens deixa indiferents, sinó que impregna amb nova força la nostra vida i ens permet fer noves eleccions.

La persona obté una imatge nova i sanadora del seu sistema familiar, en què cadascú ocupa el lloc que li correspon, ja sigui en la seva família, al seu entorn, en les relacions.

El professional que condueix el taller ha de tenir una preparació adequada per conduir d'una manera respectuosa i clarificadora tot el procés.


A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR