OSTEOPATIA ADULTS

Centre de Salut Holos

La osteopatia és una ciència i un art fonamentada en l’anatomia, la fisiologia i en coneixement científics en constant evolució, amb l’objectiu de millorar el moviment, la funcionalitat i la relació de les diferents estructures del cos humà. És una teràpia totalment Manual que afavoreix les circulacions del cos, estimulant la capacitat que té l’organisme d’autoregular-se (Homeostasis).

Parlem de teixits i no només d’ossos, lligaments, músculs i tendons.

L’osteòpata veu al pacient com un tot, cos-emocions-ment i esperit.


La Osteopatia allibera les tensions dels teixits corporals per armonitzar les diferents parts i funcions del organisme, afavorint l'expresió de la salut.

Pere Casals

Beneficis

L’osteopatia permet analitzar l’origen i evolució de la dolència. Amb aquesta informació el professional utilitza diferents tècniques que s’adapten al moment i la necessitat de cada persona. Fomentant així la capacitat d’autocuració de l’organisme. 

Les tècniques utilitzades actuen a nivell estructural, energia muscular, reflexes viscerals, crani-sacro, biodinàmica. 

Degut al seu caràcter no invasiu, l’ús de l’Osteopatia manca de contraindicacions, llevat de les pròpies de qualsevol altra tècnica fisioterapèutica. Totes son tècniques segures i sense efectes secundaris. 

En poques sessions es troba una millora. (De 3 a 6) 

La millora dependrà del trastorn i del temps que fa que es pateix. Cada persona és diferent i única. 

En general un problema agut requerirà un tractament més freqüent que un problema “crònic”. 

Dirigit a

Entre les principals indicacions cal destacar totes aquelles disfuncions múscul esquelètiques que cursen amb dolor a nivell de la columna vertebral i de les extremitats i que son causades per traumatismes, accidents, moviments repetitius, males postures, alteracions de la funció visceral, estrès. 

Es molt eficaç en el tractament de: migranyes, vertígens, bruxisme i problemes de oculació temporo-mandibular, otitis, trastorns circulatoris, digestius, endocrins, traumàtics, ginecològics, pediàtrics. 

Encara que l’Osteopatia sigui potser més coneguda per el tractament del dolor d’esquena (lumbàlgies, cervicàlgies, dorsàlgies, etc.) és també molt efectiva com a tractament d’altres tipus de símptomes com:  

• trastorns músculesquelètics: contractures musculars, tendinitis 

• Trastorns Respiratoris: constipats de repetició, sinusitis 

• Trastorns digestius: colon irritable, restrenyiment, acidesa, espasmes abdominals. 

• Trastorns genito-urinaris: incontinència, dolors menstruals 

• Problemes i seguiment del embaràs: dolor d’esquena o ciàtiques, dolor inguinal • Estrès, migranyes tensionals, cansament generalitzat 

• Prevenció de lesions i de disfuncions en l’organisme, que poden comportar futures molèsties o malalties. 

Millora l’estat vital.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR