DIETISTA NUTRICIONISTA

Holos Salut íntegra

   Una bona nutrició és la base per a un bon funcionament del sistema immunològic, per a reduir la inflamació a nivell sistèmic, para obtenir un bon rendiment intel·lectual i físic. 

Dirigit

Tota persona que vol tenir i mantenir la salut mitjançant una alimentació sana i equilibrada. 

Durant la consulta realitzem un estudi de la quantitat, qualitat, el moment de la ingesta dels aliments que ingereixes per a alimentar-te i de la forma en que els elabores. Tenim molt present la individualitat de la persona, les seves circumstàncies i activitat quotidiana. 


La nutrició és un pilar bàsic per a la nostra salut. Les substàncies que ingerim es degraden i formen part de les nostres neurones, ossos, músculs i de tots els teixits i òrgans.

Lola Simón

Beneficis

Mantenir en el temps un pes saludable. Eliminar toxines del cos, augmentar energia i vitalitat, rendiment físic i intel·lectual. Criteris clars del que és saludable i satisfactori per a un mateix. Un augment de la pròpia estima al adonar-nos dels nostres progressos.

Prevenció i tractament de malalties tant freqüents com: Osteoporosis, hipertensió arterial, colesterol, diabetis i malalties metabòliques, malalties cardiovasculars, obesitat, al·lèrgies, etc. 

La intenció es que progressivament els hàbits en l’alimentació i el coneixement en un mateix ens facin gaudir del menjar amb òptima energia i salut duradora. 

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR