TERAPIA NEURAL

 Holos Salut íntegra

La Teràpia Neural consisteix en fer aplicacions en la pell amb Procaïna en baixes concentracions en punts específics del cos, el que per via Neural (a través del Sistema Nerviós) impulsa a cada ésser (a la vegada ment, cos i esperit) a trobar el seu propi ordre, és a dir, a curar-se a si mateix.

Fonaments

El Sistema Nerviós s’entén com un integrador dels diferents òrgans i teixits del nostre cos, ja que és una xarxa d’informació que arriba a totes les cèl·lules a través de la matriu extra cel·lular, coneguda com a substància bàsica. Això fa que qualsevol irritació que alteri les propietats i les funcions d’una part d’aquest sistema nerviós, estarà afectant la totalitat.

La pell és possiblement l’òrgan més innervat, amb un major pes en el sistema nerviós i amb un gran percentatge de fibres vegetatives. Aquest és un dels motius pels quals podríem considerar que la pell és una de les zones per on més s’expressen les persones. Aquesta riquesa nerviosa de la pell la converteix en un element imprescindible, tant en l’expressió com en la recepció d’estímuls. 


Obrir una porta al Sistema Nerviós Vegetatiu és la clau per conectar amb la salut i la teva capacitat de autoregulació.

Inés Allones

Com actua?

Qualsevol infecció, inflamació, traumatisme, cicatriu, afecció odontològica, etc. soferta en qualsevol part de l’organisme, així com afeccions psíquiques estressants, traumatismes emocionals, poden actuar com a Camp d’Interferències llançador d’estímuls irritants que alterin la modulació i la freqüència de les informacions en el Sistema Nerviós Vegetatiu. Aquestes irritacions poden arribar a produir els més variats processos patològics (malalties) en qualsevol altra lloc de l’organisme.

L’aplicació de procaïna diluïda a baixes concentracions, actua com un impuls d’equilibri i harmonització en el cos. El lloc d’aplicació depèn dels símptomes de la persona. 

Sessions: La Teràpia Neural s’aplica dins de la consulta mèdica, prèvia historia de la vida del pacient. 

www.terapianeural.com pàgina recomanada per a ampliar la informació.

Testimonis dels nostres pacients de medicina

Solució a una TOS molt molesta. L' experiència d'Antonia

Vaig arribar a Holos per recomanació d’una amiga. Feia molt de temps que tenia una tos molt molesta que m’emprenyava durant tot el dia i, sobretot, no em deixava descansar a la nit.

Després de prendre xarops, pastilles i caramels sense aconseguir cap millora, la meva visita a Holos va ser la solució. Tan bon punt li vaig explicar a la Rosa quins eren els meus símptomes (a més de la tos n’hi havia d’altres), va pensar que el diagnòstic podia ser candidiasis crònica, i després de testar-me, el va confirmar. Seguir el seu tractament va ser la solució a la meva tos i va millorar molt el meu benestar. 


Només puc dir que estic plenament satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut al centre Holos.

Antonia

Hipotiroidisme i nutrició. L' experiència d'Eva

Vaig acudir a la consulta de la Dra. Rosa Figueras per tractar un Hipotiroïdisme diagnosticat fa uns anys. Ella, amb molt bon ull clínic, va diagnosticar una mica més: una candidiasi intestinal que m'havia toxificat tot l'organisme i que, evidentment, estava afectant també a la glàndula tiroide.

No em trobava bé físicament des de feia mesos i desconeixia la causa, perquè no hi havia cap símptoma que s'assemblés a res que jo coneixia. Sí notava que estava excessivament cansada diàriament, que el meu cos s'havia inflat sense haver canviat de dieta i em costava pensar amb claredat.Quan Rosa em va testar amb Kinesiologia, va confirmar el diagnòstic i em va explicar el que estava passant.

Llavors vaig comprendre que tot tenia sentit i vaig poder posar-hi remei amb el tractament que ella em va indicar. Vaig seguir les seves instruccions i en un breu període de temps em vaig recuperar completament. A més em vaig sentir profundament compresa i acompanyada per ella en el procés, donada la seva càlida i eficaç forma de treballar.

També em va donar pautes de nutrició per anar millorant l'hipotiroïdisme alhora que el treball en el pla emocional, a la consulta de Psicologia amb Jordi Mauri, ja que en Holos es treballa de forma multidisciplinar.​​​​​​​

Eva

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR