PSICONEUROIMUNOENDOCRINOLOGÍA

 Holos Salut íntegra

La PNIE o Piconeuroinmunoendocrinolologia aglutina la psicologia, la neurologia, la immunologia i l'endocrinologia. L'opció de treballar des d'una perspectiva interdisciplinària ens permet un millor abordatge i resposta a múltiples patologies actuals.

Beneficis

Millora de problemes digestius i equilibri de la flora intestinal.

Millora del sistema nerviós i equilibri emocional.

Millora del to vital i energia del organisme.

Millora de la resposta inmunològica i equilibri hormonal.

Disminució de la càrrega tòxica del organisme.

Reequilibri dels dèficits nutricionals.                                                                                                                                                


Una eina integradora per equilibrar l'organisme amb una mirada global

Ester Estivill

Dirigit a

A persones de totes les edats i etapes de la vida.

És necessaria una buena comunicació i interrelació entre els diferents sistemes del organisme, ja que funcionen com una unidat harmonica.

L'alteració en una de las vies de comunicació entre sistemes produeix un desequilibri que es manifestarà amb alguna sintomatologia determinada i fins i tot si el desequilibri perdura pot originar una malaltia.


Testimonis dels nostres pacients de medicina

Solució a una TOS molt molesta. L' experiència d'Antonia

Vaig arribar a Holos per recomanació d’una amiga. Feia molt de temps que tenia una tos molt molesta que m’emprenyava durant tot el dia i, sobretot, no em deixava descansar a la nit.

Després de prendre xarops, pastilles i caramels sense aconseguir cap millora, la meva visita a Holos va ser la solució. Tan bon punt li vaig explicar a la Rosa quins eren els meus símptomes (a més de la tos n’hi havia d’altres), va pensar que el diagnòstic podia ser candidiasis crònica, i després de testar-me, el va confirmar. Seguir el seu tractament va ser la solució a la meva tos i va millorar molt el meu benestar. 


Només puc dir que estic plenament satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut al centre Holos.

Antonia

Hipotiroidisme i nutrició. L' experiència d'Eva

Vaig acudir a la consulta de la Dra. Rosa Figueras per tractar un Hipotiroïdisme diagnosticat fa uns anys. Ella, amb molt bon ull clínic, va diagnosticar una mica més: una candidiasi intestinal que m'havia toxificat tot l'organisme i que, evidentment, estava afectant també a la glàndula tiroide.

No em trobava bé físicament des de feia mesos i desconeixia la causa, perquè no hi havia cap símptoma que s'assemblés a res que jo coneixia. Sí notava que estava excessivament cansada diàriament, que el meu cos s'havia inflat sense haver canviat de dieta i em costava pensar amb claredat.Quan Rosa em va testar amb Kinesiologia, va confirmar el diagnòstic i em va explicar el que estava passant.

Llavors vaig comprendre que tot tenia sentit i vaig poder posar-hi remei amb el tractament que ella em va indicar. Vaig seguir les seves instruccions i en un breu període de temps em vaig recuperar completament. A més em vaig sentir profundament compresa i acompanyada per ella en el procés, donada la seva càlida i eficaç forma de treballar.

També em va donar pautes de nutrició per anar millorant l'hipotiroïdisme alhora que el treball en el pla emocional, a la consulta de Psicologia amb Jordi Mauri, ja que en Holos es treballa de forma multidisciplinar.​​​​​​​

Eva

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR