EDUCACIÓ EMOCIONAL INTEGRATIVA

Cos, ment, emocions i relacions

¿Vols que el teu fill millori?

I
nverteix en la seva educació emocional.

Educació creativa és un espai dirigit a nens i adolescents, en què aprendran de manera útil i pràctica; a comunicar-se millor, a relaxar-se, a millorar la seva atenció, a ser més participatius i potenciar les seves habilitats socials. És una educació per a la vida, un regal que es duran per sempre i que els serà útil en totes les facetes de la seva vida.


La Psicopedagogia Emocional, té com a finalitat el desenvolupament íntegre de la persona en cos, ment, emocions i relacions, i la seva aplicació en les situacions de vida quotidiana.

Joan Carles Vila

Un servei per a tota la família

SEGUIMENT

A l'inici de cada trimestre realitzarem un test d'aptituds i actituds del nen i / o adolescent, seguit d'una avaluació formativa (al llarg del trimestre) i en finalitzar cada trimestre us proporcionarem, a la reunió dels pares, un informe amb les millores d'aquestes aptituds i actituds.

HORARI

Dimecres de 17:15 a 18:45 h

PREU

Tot el curs 390€. Trimestral 150€ o mensual 55€

Inclou material a utilitzar, capacitats de l'infant o adolescent i dossier de les eines (tècniques) treballades i fitxa descriptiva de les millores en les actituds. Places limitades, plaça confirmada en fer el pagament.

TAMBÉ SERVEI ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC DELS PARES

Un espai individual perquè els pares puguin expressar els seus dubtes sobre l'aspecte educatiu de l'infant, adolescent.

Donem les eines més adequades als pares, perquè puguin desenvolupar la seva tasca educativa segons l'edat del seu fill.

Preu Sessions: 50 €. Demana a secretaria dia i hora.

testimonis d'educació emocional integrativa

¿Com traballarem?

 • A través de les següents eines:

  Entrenament en Competència Emocional:
  - Consciència Emocional
  - Regulació emocional
  - Autonomia Emocional
  - Habilitats socioemocionals
  - Habilitats de Vida i Benestar personal


 • Coaching Educatiu
  Psicologia Positivista
  Brain Gym
  visualitzacions
  Ritme i moviment
  relaxacions
  Estratègies de gestió emocional
  PNL - Programació Neurolingüística

Dirigit a nens i nenes de 8 a 14 anys

¿Què farem?

Identificar, expressar i aprendre a regular les seves pròpies emocions - Augmentar la confiança amb si mateix - Enfortir vincles familiars i grup d'iguals- Empatitzar amb els altres - Potenciar la solidaritat i l'altruisme - Prendre decisions pròpies - Expressar-se en públic - Escoltar de manera activa - respecte per l'opinió dels altres - Aprendre a confiar en els altres - Desenvolupar la paciència - Aprendre a tolerar la frustració - Promoure la perseverança - Potenciar l'optimisme - Fomentar la responsabilitat - Desenvolupar la creativitat - Aprendre a relaxar-seCOLUMN 1

Cras sit amet nibh libero, in gravida nulla. Nulla vel metus scelerisque ante sollicitudin commodo. Cras purus odio, vestibulum in vulputate at, tempus viverra turpis. Fusce condimentum nunc ac nisi vulputate fringilla. Donec lacinia congue felis in faucibus.

COLUMN 2

Cras sit amet nibh libero, in gravida nulla. Nulla vel metus scelerisque ante sollicitudin commodo. Cras purus odio, vestibulum in vulputate at, tempus viverra turpis. Fusce condimentum nunc ac nisi vulputate fringilla. Donec lacinia congue felis in faucibus.

A càrrec de


Contactar


GRÀCIES PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Al centre mèdic Holos ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres pacients. Per a qualsevol consulta que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies.

Ens posarem en contacte el més aviat possible

CONTACTAR