REIKI IOGA 2on Nivell de Reiki i Txacres 5,6 i 7

De la mà del Ioga

Monogràfic
Comença: 08-07-2019 - 19:00 h
Finalitza: 11-07-2019 - 21:30 h


Aprofundir en el Reiki mitjançant el 2on Nivell. La Canalització d’aquest símbol ens aporta una visió renovadora, nova, que ens va dirigint a una vibració més elevada. Hi ha una apertura de consciencia superior a la que fins ara coneixem.

PROGRAMA:

Canalització Reikiana amb la simbologia adient i consciencia de la Anatomia Subtil (xacres). Practica de Ioga (Assanes) i Estudi de  ama i Niyama (actituds amb nosaltres i amb els altres)

 

5è Txacra i Element Èter.

Descobrir que l’èter és un espai on tot es Manifesta. La paraula ha de ser sanadora. Adonar-se de la responsabilitat de cada gest.

6è Txacra  Mirada interior.

Visió i discerniment. “Tercer ull”. La meva respiració i la meva percepció son llum.  Deixar de aferrar-se a idees i emocions. “Serenitat”.

7è Txacra  Vida Transpersonal.

Connexió amb el poder de l’esperit, la força intuïtiva, inspirativa, telepàtica. Viure amb presencia sense rebutjar res.  Visc  en un estat de devoció i amor. “Fusió”

DIES:

8 al 11 de juliol. Últim dia d’inscripció 3 juliol

HORARI:

19:00 a 21:30 h

PREU:

120 €

 

Imparteix:  Montserrat Garcia. Mestra de REIKI “Escola de Carmen Palomo”, creadora de yoga-reiki, en base a l’Escola Essencial de Diane Stain. Professora de Ioga (Escola Yoga Síntesis). Professora de Ioga Terapèutic (Escola Pranamanasyoga). Màster en PNL.

 
   

 

                                                                                                   INSCRIPCIÓ AL TALLER

Altres formes de pagament:

  1. En efectiu o targeta personalment al centre Holos
  2. Per transferència amb ingrés al c/c número:

ES41   0182  3304  3102  0153  1422  (NOM + CURS)    Enviar justificant de pagament a inscripcioncurso@salutholos.com