Constel·lacions familiars amb Jordi Amenós

L'assistència a un taller de constel·lacions és una oportunitat per compendre dinàmiques familiars i personals.

Monogràfic
Comença: 12-04-2019 - 16:30 h
Finalitza: 12-04-2019 - 20:30 h


Quan mirem el cel a la nit, en una primera mirada, veiem un conjunt d’estels.  Si continuem mirant, n’apareixen molts més, a la nostra mirada. Desenes i desenes d’estels, darrera d’aquells que havíem vist en un primer cop d’ull. Així son també els nostres sistemes familiars.

Bert Hellinger fa una gran aportació en explicar-nos com l’Amor creix i floreix en la família  dintre d’un ordre.  Cada membre de la família o del sistema té un lloc de dignitat i respecte, amb  profunds llaços d’amor i lleialtat.

En el treball de Constel·lacions Familiars se’ns mostren dinàmiques familiars no resoltes, com per exemple: la mort primerenca d’un familiar;  l’expulsió, oblit, o negació de la pertinença; desequilibris en el balanç de donar i rebre, expiacions de culpes.... que poden passar, fins  i tot,  de generació en generació.  Veure i comprendre aquestes dinàmiques permet reordenar el sistema familiar i donar un nou impuls a cada membre  perquè s’orienti cap a la solució, cap a la vida.

És un treball que és de gran utilitat i d’interès per als professionals d’ajuda,  per persones interessades en augmentar la comprensió d’elles mateixes i dels éssers estimats, i per tractar temes no resolts: Parella, relació pares – fills, trastorns i malalties greus, pèrdues i dols, comportaments addictius , destructius, patrons repetitius...

L’assistència a un taller de constel·lacions és una oportunitat per a comprendre dinàmiques familiars i personals.

Una mirada nova es presenta en cada constel·lació que es mostra en el taller i ens descobreix les  forces creadores de la xarxa familiar.

La participació en un taller, bé fent el propi treball, bé fent de representant, no ens deixa indiferents, sinó que impregna amb nova força la nostra vida i ens permet fer noves eleccions.

El professional que condueix el taller ha de tenir una preparació adequada per conduir d’una manera respectuosa i clarificadora tot el procés.

Les persones que fan la seva constel·lació, es trien durant  el taller entre les que ho demanen.

 

Divendres 12 de abril 2019

HORARI

 16:30 a 20:00 h
    
PREU

60 € abans de 5 d'abril

Plaza confirmada al hacer el abono.

DIRIGEIX

Jordi Amenós. Format en Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica. Formador en narrativa terapèutica i creativitat. Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist a la Proufood School. Terapeuta, formador i membre de l’equip de Constel·lacions Familiars a l’ Institut Gestalt de Barcelona. 

INSCRIPCIÓ AL TALLER

 

ALTRES FORMES DE PAGAMENT

  1. En efectiu o targeta personalment al centre Holos
  2. Per transferència amb ingrés al c/c número:  ES41 0182  3304  3102  0153  1422 (NOM + CURS). Envieu mail amb justificant de pagament a: inscripcioncurso@salutholos.com