CONFERÈNCIA: MINDFULNESS EN ORGANITZACIONS

Entrenant una ment resilient enfront de l'adversitat i la complexitat creixent.

Conferència Gratuïta
Comença: 30-01-2019 - 19:30 h
Finalitza: 30-01-2019


Conferència gratuïta sobre el Mindfulness a les organitzacions (empreses, entitats...)

Amb Andrés Martín Asuero, introductor del programa de mindfulness MBSR a Espanya el 2004.
i Eduard Miquel, Instructor certificat per l'Associació Internacional de Professors de Mindfulness (IMTA), imparteix cursos de mindfulness a Tarragona i Lleida.


Per a professionals interessats en millorar la competència laboral, cultivar la resiliència personal i prevenir l'estrès.

Tallers de mindfulness orientats a la millora del benestar i la reducció d'estrès, el cultiu de la resiliència personal i l'enfortiment del treball col·laboratiu.

Els continguts dels programes estan basats en el programa d'entrenament mental basat en mindfulness MBSR© (Mindfulness based stress Reduction) desenvolupat per Jon Kabat-Zinn a la Universitat de Massachusetts i el programa Mindfulness in the Workplace Programme de la Universitat d’Oxford. Evidència Hem comprovat que l'entrenament mental en mindfulness (seguint el protocol MBSR de 8 setmanes) redueix un 33% el malestar psicològic (quadre adjunt). Alhora, incrementa la capacitat d'afrontar l'adversitat i les situacions difícils (resiliència), facilita l'adopció de nous punts de vista (flexibilitat cognitiva) i disminueix el pensament en bucle, infructuós i causant de malestar (rumiació).

TALLER Presència i benestar per a la reducció d'estrès

Sabies que el cost econòmic de l'estrès a la UE és de 1200 €/càpita a l'any1?
L'estrès és el segon problema de salut relacionat amb la feina amb més incidència a la UE. Afecta un de cada quatre treballadors i té implicacions negatives tant en la salut dels professionals com en els costos de l'empresa. La pràctica de mindfulness és un antídot eficaç contra l'estrès.

TALLER Resiliència i creativitat en la incertesa i el canvi

Saps quan temps va necessitar el telèfon per arribar a 50 milions d'usuaris? 75 anys
... I l'app Pokemon Go? Només 19 dies
Vivim en un context caracteritzat per la complexitat i el canvi constant. La resiliència i la creativitat són eines indispensables per a poder-s'hi moure amb eficàcia.