Mindfulness avançat

Aquest és un programa experimental i interactiu dissenyat per crear un grup de diàleg i aprenentatge col·lectiu centrat en la pràctica de la Consciència Plena, amb practicants ja iniciats en el programa de 8 setmanes.

L'objectiu és aprofundir en les formes d ' "estar present" amb el que està succeint, connectant amb les oportunitats que suposen els reptes que ens presenta la vida i sent capaços de dissenyar una visió i una missió pròpies que permetin desplegar millor el potencial personal.


DESTINATARIS

Per a aquelles persones que han realitzat el programa MBSR de 8 setmanes i volen aprofundir en la pràctica de la Consciència Plena amb noves aplicacions per a la vida quotidiana.


SESSIONS

El programa es desenvolupa en 9 sessions, que inclouen presentacions, diàleg i pràctiques. Els temes de cada sessió són:


1. El valor d'estar present - Mindfulness

2. Models mentals i les barreres al canvi

3. Gestió de conflictes - dels 5 arquetips

4. La Resiliència i els 4 motors del benestar

5. La importància de cuidar-

6. El poder del perdó

7. Interdependència i responsabilitat

8. Cultivant una ment excel·lent

9. Aspiració i el potencial personal

Per donar continuïtat al programa, entre les sessions, els practicants realitzaran algunes pràctiques informals i exercicis d'escriptura narrativa amb un Quadern de bitàcola.

METODOLOGIA

El curs és un programa intensiu de 5 sessions, amb un total de 20 hores de formació presencial i 10 hores de dedicació no presencial.
El curs es realitza en grup i combina en cada sessió explicacions teòriques i exercicis, pràctiques d'entrenament de mindfulness, espais de diàleg i treball en grups.
La realització d'aquest curs no qualifica per a impartir mindfulness.

CONDUEIX

Eduard Miquel Solsona. Llicenciat en Ciències Polítiques i Màster en Història de les Religions. Instructor acreditat del programa MBSR, format a l'Institut esMindfulness ia la Universitat d'Oxford. Ha aprofundit en l'estudi de les pràctiques contemplatives i ha publicat l'eremitisme Monster (2011).

ORGANITZA

Centre Holos i Institut esMindfulness 

DATES

Pendent de determinar. Inici Gener de 2019

HORARI

De 19 a 21:30h

PREU

Pendent de determinar

​​​​​​​INSCRIPCIÓ

Data límit
Per altres formes de pagament (efectiu o transferència) enviar mail a inscripcioncurso@salutholos.com


INSCRIURE'S AL CURS